Beskæring af træer udført af professionelt firma

​Trænger dine buske eller træer til at blive beskåret? Så er der hjælp at hente lige her. Hos Trehøje Flis har vi stor erfaring med forskellige former for træbeskæring og træfældning. Derfor tilbyder vi beskæring af træer hos kunder i og omkring Herning, Ikast og Holstebro.

Der er flere grunde til, at det godt kan betale sig at få professionel hjælp til beskæring af frugttræer eller buske. Først og fremmest af sikkerhedsmæssige årsager. Her har vi den rette erfaring og kompetent værktøj til at tage vores forholdsregler. Derudover har vi en bred viden om, hvornår det er bedst at foretage eksempelvis en beskæring af æbletræer, samt hvordan det bør gøres.

Beskæring af træer til en god pris

​Hos os sætter vi altid dine ønsker i centrum, når vi skal løse en opgave. Vi imødekommer altid kundens ønsker bedst muligt, så vi kan opnå tilfredse kunder. Vi er grundige og umage i vores arbejde med beskæring af træer, men samtidig er vi effektive, så arbejdet hurtigt er klaret.

Vi tilbyder altså beskæring af pæretræ og anden træsort til en god pris. Ønsker du at få foretaget en beskæring af træer, så guider vi dig gerne til, hvilken årstid der er den mest ideelle at gøre det ved. Har vi indgået en aftale, så kommer vi naturligvis og beskærer træet, når tiden er inde. Vi overholder nemlig altid alle vores aftaler. Vi kan også hugge dine grene op til træflis og barkflis.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

​Kunne du tænke dig at høre mere om priser samt dine muligheder for beskæring af træer, så er du velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi kan kontaktes på telefon 21 25 27 29 eller på mail flis@post.tele.dk. Du kan også udfylde formularen lige her på siden, så vender vi tilbage snarest muligt med et uforpligtende tilbud til dig.​

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vil vende tilbage snarest muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Go​ogle​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Trehøje Flis v/Bjarne Christiansen

Præstegårdsvej 27, 7480 Vildbjerg

Klik her for rutevejledning

CVR: 13949778

Kontaktoplysninger

Telefon: 21 25 27 29

E-mail: flis@post.tele.dk

Telefontider

Mandag - fredag: 07:30 - 18:00

Lørdag og søndag: lukket