​Træfældning hos både private og erhvervskunder

​Drømmer du om at få fældet det store træ i baghaven? Så står vi hos Trehøje Flis v/Bjarne Christiansen klar til at hjælpe med det samme. Vi har stor erfaring på området, hvorfor du trygt kan vælge os til at komme og foretage træfældning hos dig. Vi kommer mest i og omkring Herning, Ikast og Holstebro, men kører også gerne uden for disse steder.

Ligegyldigt om du er en privat eller en erhvervskunde, så står vi til rådighed hos dig. Vi har stor erfaring med fældning af træer samt det rette udstyr, hvilket gør os i stand til at løse både små og store opgaver. Om du ønsker en fældning af et stort og ældgammelt træ eller blot en lille træbeskæring, betyder altså ikke noget for os – vi kan klare det hele.

Hvad koster træfældning?

​Den nøjagtige pris på en træfældning afhænger af træets størrelse. Dog vil vi gerne være en billig virksomhed, så hos os finder du altid gode priser. Selvom priserne er lave, så er kvaliteten af det udførte arbejde altid høj og vores løsninger er veludførte og holdbare. Derudover overholder vi altid vores aftaler, og vi rydder naturligvis op efter os selv, efter vi har løst en opgave.

Det kan godt betale sig at få professionel hjælp til fældning af træ. Der er nemlig en række forholdsregler, man bør tage ved sådan en opgave, så sikkerheden holdes i top. Vores store erfaring i branchen er din sikkerhed for, at alting foregår under optimale omstændigheder. Vi kan desuden omdanne dit træ til barkflis, træflis og brændselsflis

Kontakt os for at aftale nærmere

​Skal vi komme og foretage træfældning hos dig, så kontakt os for at lave en aftale, der passer ind i din kalender. Vi byder altid nye kunder velkommen, hvor vi står klar med god og professionel service samt skarpe priser.

Vi kan kontaktes på telefon +45 21 25 27 29 eller mail flis@post.tele.dk. Du kan også udfylde formularen lige her på siden, så vender vi tilbage snarest muligt.​

Få et uforpligtende tilbud

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​Vurderet 4.5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 2 anmeldelser på Google​

Trehøje Flis v/Bjarne Christiansen

Præstegårdsvej 27, 7480 Vildbjerg

Telefon: +45 21 25 27 29

E-mail: flis@post.tele.dk 

CVR: 13949778